Naar inhoud

Academie doet mee aan Ten Aard Verlicht

Praktisch

Een initiatief vanAMWD
Waar

Ten Aard

Wanneerzaterdag 1 februari 2020
Van18 uur - 22 uur
Prijs

Gratis

Info

De Academies voor Muziek, Woordkunst – Drama, Dans en Beeldende Kunsten leveren ook aan deze 7de editie van Ten Aard Verlicht graag hun artistieke bijdrage.

De 4 kinderateliers van Ten Aard maken samen een groots opgezette visuele én muzikale installatie buiten tegen de zijgevel van de oude pastorie. Oude afgedankte muziekinstrumenten en allerlei recyclagematerialen werden eerst ‘bewerkt’ door de kinderen en nadien tegen de muur met elkaar verbonden tot één groot “soundscape”. De passanten zullen oren en ogen tekort komen!

Het muzieklabo van de muziekacademie zal in de kerk eigen klankcomposities spelen op de muziekdozen van de kinderateliers.
In de kerk van Ten Aard zal een ongezien en ongehoord visueel klankenspektakel de toeschouwers omver blazen. Er is het jongerenkoor dat de bezoekers meeneemt op reis door het zingen van liederen van over de hele wereld. De stemmen worden afgewisseld met oude muziek, fluitensemble, klarinet, Engelse hoorn, marimba, muziekdozen en dans.

Verder maakt het projectatelier van de Kunstacademie een fantastisch visueel spektakel. Kom kijk, luisteren, maar vooral genieten tussen 18u en 22u.