Naar inhoud

Volg ons op:

Praktisch

AMWD

Leeninstrumenten

Je kan in de academie verschillende instrumenten ontlenen voor de periode van één jaar tegen gunstige voorwaarden. Langer ontlenen kan alleen als er voldoende instrumenten voorradig zijn. De aanvraag dient altijd per mail te gebeuren via volgend e-mailadres: leeninstrumenten@amwdgeel.be

Volgende instrumenten kan je ontlenen:

  • viool, altviool en cello
  • piccolo, dwarsfluit, altfluit, hobo, althobo en fagot
  • klarinet, basklarinet, sopraan-, alt-, tenor en baritonsaxofoon
  • trompet, bugel, hoorn en trombone
  • accordeon

Tarieven:

€35 voor het 1ste schooljaar

€50 voor het 2de schooljaar

€100 vanaf het 3de schooljaar

€35 per instrument blijft behouden wanneer in een gezin twee of meer kinderen (ingeschreven in de sectie jongeren) een instrument gebruiken.

Een instrument wordt in principe steeds voor een volledig schooljaar ontleend. Voor info i.v.m. kortere huurperiodes kan je contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Leeninstrumenten kunnen aangevraagd worden vanaf 15 juni, enkel via mail: leeninstrumenten@amwdgeel.be. Van zodra je instrument klaarligt, krijg je een bericht via mail.

Het instrument dient door de leerling/ouder afgehaald te worden op het secretariaat. Op dat moment wordt er een overeenkomst ondertekend en dient het leengeld via bancontact betaald te worden.

Ontleende instrumenten moeten ten laatste 30 juni ingeleverd worden op het secretariaat. Verlengingen van het contract gebeuren ook ten laatste 30 juni.