Naar inhoud

Volg ons op:

Praktisch

AMWD

Uurroosters muziek

Uurrooster 2018 - 2019 (onder voorbehoud)

 

Initiatie (vanaf 6 jaar)

Muziekatelier (vanaf 8 jaar)

Muzikale en culture vorming (voor volwassenen)

Muzieklabo (3e graad)

 

Muzieklabo podium

Ben je liefst creatief met muziek bezig en sta je graag op de planken? Dan is muzieklabo podium zeker iets voor jou! Ga samen met je klas aan de slag en werk een volledig schooljaar aan een eigen voorstelling die je op het einde van het jaar zult uitvoeren. 

 

Muzieklabo luisteren

Ontdek welke componisten pruiken droegen en waar K3 de mosterd haalt voor het schrijven van hun tophits. In 'Muzieklabo luisteren' leer je écht luisteren naar muziek en ontdek je de geheime ingrediënten van componisten! Samen met je klas dompel je je onder in alle genres van muziek en breng je bezoekjes aan enkele concerten.

 

Muzieklabo

Hoe zit een goed popnummer in elkaar? Leer de bouwstenen van muziek ontdekken en schrijf met je klas een eigen poplied! In Muzieklabo leer je actief luisteren en experimenteer je met arrangeren, improviseren, luisteren,...

 

Muzieklabo MIX 

Muzieklabo MIX is een combinatie van Muzieklabo podium en luisteren. In de eerste helft van het schooljaar zul je actief leren luisteren, de tweede helft werk je samen met je klas aan een project of voorstelling.