Starten op 4 jaar

De academie biedt vioollessen aan volgens de Suzukimethode.
Deze lessen worden gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar.

NIEUW!!!!! Vanaf januari 2023 is het mogelijk om naast viool ook te starten met Suzuki cellolessen vanaf 4 jaar. Interesse? Neem dan zeker contact op met: nele.gilis@amwdgeel.be!

Wat biedt de academie aan? 

  • Een individuele les van 30min: de ouder volgt het eerste jaar mee viool tijdens de individuele les van het kind. Dit lesmoment is individueel af te spreken met de leerkrachten.
  • Een groepsles van 30min op zaterdagmiddag
  • Een muzikale omgeving

Inschrijven voor de Suzuki lessen kan ook online, maar je neemt best eerst contact op met de leerkracht Suzuki Astrid Leeman. De plaatsen zijn beperkt! Het inschrijvingsgeld bedraagt €575 voor een schooljaar of €287,5 voor een half schooljaar (september tot januari of februari tot juni). Er is echter maar 1 instapmoment, leerlingen dienen zich in te schrijven en te betalen voor 30 september. Van zodra je ingeschreven bent, krijg je in de loop van de maand september van ons een betaaluitnodiging. 

Er kunnen lessen wegvallen door vakantiedagen, schoolactiviteiten of ziekte/afwezigheid van de leerkracht. We garanderen per half jaar 17 groepslessen en 17 individuele lessen indien je per half jaar betaalt. We garanderen per schooljaar 34 groepslessen en 34 individuele lessen indien je per jaar betaalt. 

De les kan 2 keer per jaar vervangen worden door deelname aan een activiteit (workshop, toonmoment…). Dit geldt niet als een gemiste les. Indien het gegarandeerde aantal niet wordt bereikt organiseert de academie, naar eigen keuze, vervanglessen of wordt er een pro rata terugbetaling voorzien. De terugbetaling bedraagt €12 voor een individuele les en €3 voor een groepsles. 

Bijkomende kosten: 

  • Suzuki Violin School, volume 1 zonder cd: €10 
  • Cd door Shinichi Suzuki zelf gespeeld: €18 
  • Boek ‘opgevoed met liefde’: €12 
  • Huur instrument voor de kinderen: €35 voor het 1e jaar, €50 vanaf het 2e jaar, €100 vanaf het 3e jaar (zolang de voorraad strekt in de academie) 
  • Huur instrument voor de ouder: €35 voor het 1e jaar, €50 vanaf het 2e jaar, €100 vanaf het 3e jaar (zolang de voorraad strekt in de academie) 
  • Kussentje schoudersteun: €2,5